Ayuda
Un proceso participativo es una secuencia de actividades participativas (p.e. primero rellenar una encuesta, luego realizar propuestas, debatirlas en encuentros presenciales o virtuales, y finalmente priorizarlas) con el objetivo de definir y tomar una decisión sobre un tema específico.
Ejemplos de procesos participativos son: un proceso de elección de los miembros de un comité (donde primero se presentan unas candidaturas, luego se debate y finalmente se elige una candidatura), presupuestos participativos (donde se realizan propuestas, se valoran económicamente y se vota con el dinero disponible), un proceso de planificación estratégica, la redacción colaborativa de un reglamento o norma, el diseño de un espacio urbano o la producción de un plan de políticas públicas.
Nou reglament d'usos dels equipaments culturals gestionats per l'Ajuntament de Vic
Consulta pública prèvia a l'aprovació del nou reglament d'usos dels equipaments culturals
Acerca de este proceso
L'Ajuntament de Vic ha redactat un nou reglament d'usos dels equipaments culturals de la ciutat. Aquest reglament té com a finalitat regular el funcionament dels equipaments cívics i culturals de la ciutat (espais d'exhibició, audiovisual i teatral, espais d'exposició, espais relacionals i associatius). Donada la diversitat d'equipaments, és necessari regular-ne el seu ús per optimitzar-los i harmonitzar-los en la vida de la ciutat. Aquesta proposta de reglament es posa a participació de la ciutadania, entitats i col·lectius per tal que s'hi puguin fer les aportacions que es creguin convenients.
Compartir